BabyUpdate!



Känner att jag kanske varit lite dålig med bäbisuppdatering så här kommer lite:

Det är nu 4 ½ vecka kvar tills Liten skall komma!!
37 dagar!

Han växer som han skall .. ligger precis under kurvan men allt är helt ok. Hade ett extra tillväxt Ul förra veckan som visade att både fostervattensmängd och näring och allt var som det skulle! Kändes otroligt lugnande för en små nojjig mamma!
Mina värden är oxå jättebra!! (förrutom det där järnvärdet som ligger under hundra och jag jämt glömmer att köpa tabletter till) :s

Lite förlossning har jag trots min rädsla varit tvungen att diskutera..
Förlossningen kommer att ske på Östra Sjukhuset (Såvida jag lyckas befinna mig här när liten behagar komma.. annars blir det Fredrikstad i Norge)
I min journal kommer det stå specifikt att jag är sjukligt rädd för det mesta som innebär läkare, sjukhus, exponering av kropp, undersökning. smärta m.m. och därför skall ha minst möjlig personal/olik personal/inga studenter och så mycket smärtlindring som tillåts om jag bara ber. Det skall inte vara frågetecken vid detta. Heller inget tjat om amning!
(Ja, jag vet att detta låter nojjigt men det finns orsaker till min rädsla som ligger i tidigare upplevelser!)

Tydligen verkar det inte som att jag slipper undan alla sprutor efter förlossningen eftersom de anser att risken för att jag skall lyckas dra på mig en blodpropp är för stor. *suck*
SEX VECKOR, VARJE DAG blir det sprutor i magen som dom då anser att JAG skall sätta.. Hur dom nu tänkt att det skall gå till?!
Jag skall dock ringa runt lite och kolla för säkerhets skull om det verkligen inte finns ngn möjlighet alls att få tabletter.. man tycker ju att det som finns i sprutor borde finnas i tablettform!!!
Annars får vi väl slåss om saken jag och personalen! :s

Litens hjärtslag ligger ganska stadigt på 145-150 slag.. och han är hur aktiv som helst därinne!! :)
Lilla gosunge!! Är så mysigt att bara ligga och titta och känna på det lilla miraklet som ligger och härjar därinne.. Visste inte att det kunde finnas en sådan lyckokänsla..
Men jag kan helt klart säga att han är meningen med livet.. utan tvekan. Han är det bästa som någonsin hänt mig!
Jag tror kanske på något vis att han var ett tecken.. Ett tecken på att lycka finns, att det alltid finns möjlighet att förändra sitt liv och att man faktiskt Kan komma upp oavsätt hur långt nere man än är.

Han är meningen med mitt liv. Helt utan tvekan!

Det mesta börjar bli klart till hans ankomst.. Sängen kommer jag dock inte sätta upp förräns ett par dagar innan. Lite skrockfull är jag allt.. Och barnvagnen tar jag hem på måndag.. Både den och sängen står klar på Ingången! :)
Mamma ringde idag och berättade att hon köpt en bilbarnstol och jag skall köpa en babysitter i veckan samt en skötbädd! : )
Sedan är det såklart småsaker som fattas men det kommer efterhand!!

Och när skall man förresten packa den där bb veskan? Och vad är ett måste att ha med?
Carro,Tezz, tumadre, anyone?

Förresten måste jag fixa musik att ha med till förlossningen.. hur det nu skall gå till.. Har ju ingen jävla brännare. *morr*

Var dessutom och hälsade på, på den nya bvc centralen dit vi blir slussade när tarzan blir ett par mnd..  Det verkade vara trevlig personal och mysiga lokaler!!
Hejdå specialistmödravård och övervakning! Ha!
Imorgon blir det besök på spädbarnsgruppen i Angered. Tror dock inte att det är ngt för oss men vi skall iaf kolla..

Nu är klockan alldeles för mycket igen.. Dags att sova!

Ta hand om Er!

Förresten.. tror Tarzan vinkar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0