Han får mitt hjärta att slå lite snabbare...01.35

Jo alltså.. Det var ju plugga jag skulle.. men precis då kom den där pojken på msn.. Och nu 4 ½ timme senare, en kanna kaffe och ungefär 200 fjärilar senare är jag ganska mör och redo för sängen.

Trots att jag om jag skall vara ärlig känner mig som en 14-åring på tjack!
Det kommer bli svårt att sova inatt. Jag är pirrig och glad och sådär .. fjantig..
I got the silly look on my face helt enkelt!
Imorgon kommer han hit.. trots att han egentligen hade annat inbokat..
Han är sjukt söt och jag är sjukt glad...

Vad säger man?

Tja.. jag får väl helt enkelt återge endel av konversationen som pågick hos söta Martina sist jag var där som kanske kan spegla hur allvarligt det här faktiskt är för mig.
Till saken hör väl att jag hade planerat att gå ut på kvällen.. och ptja, jag har en tendens att sällan hamna i mitt eget hem dom nätterna.. *host* Jag menar, man skall passa på medans man kan.. Snart är man för gammal!
Men såhär löd det iaf:

Martina: Ja, jag hoppas du får ligga ikväll då!
Jag: Näe, men jag Vill inte ligga med någon annan!

Martina ser alldeles förskräckt ut och utbryter: Men Elin, du är ju kär!

Och tja, vad skall jag säga?
Jag är nog kanske det?!

Förresten är nykära människor äckliga och jag avskyr nykära människor. Dom är töntiga!!

Men sålänge som han kallar mig för Sin Tönt.. Ja, då är det helt ok!
(Och det gör han)

Förlåt... Jag vet att ni förmodligen mår ganska illa vid det här laget men..men.. Oj!

Varför är ingen vaken så jag kan få prata av mig lite?  Jag har en puls på 250 cirkus radius och jag en massa energi jag inte vet vart jag skall göra av.. Och jag kommer bli trött imorgon.. Men jag får passa på att aktivera oss massa..
Har planerat in en lång promenad, handlande av mat till skrutt som det inte blev idag eftersom dom stängde tidigare på Ica p.g.a ombyggnad, kanske ett besök på Ingången och dricka kaffe och sedan städa innan pojk kommer vid 20 snåret.
Är jag riktigt desperat kanske jag rent utav åker och möter han och passar på att göra lite saker i stan innan. Kolla julklappar tex.

Fika LitenLIna?

Nåja, godnatt vänner.. Jag hoppas ni har haft en fin kväll!

Vad har Ni för Onsdagsplaner?
Är det någon som förresten har kommit på den Ultimata Julklappen?

02.16

Disken är fixad, nytt kaffe i termosen är klart tills imorgon.. (Jag misstänker jag lär behöva det), tvätten är vikt, mat till skrutt i alla flaskor är klart, napparna kokade, bänkarna torkade, bordet avplockat..
Nu är det dags för sömn!


05.45

Efter två timmars sömn är det ganska oförskämt att studsa upp och mer eller mindre dansa ut i köket, värma mat och byta blöja på tokarg lillskrutt. Men det känns fint.
Och dessutom känns det välförtjänt efter en helg mer eller mindre i h*lvetet med tandvärk och ångest.
Dock skrämmer känslan mig.. Varje gång man är såhär glad så sker det något. Jag orkar inte det idag.
Snälla låt allt gå bra, låt han komma ikväll och låt det bli en bra dag!

Och på fredag blir det lek med VackerC... Jag längtar!

Hej livet, skall du gå med mig ett tag nu?

Tidig Demens?
Liten älsk fick en ny söt mössa igår ... Vackra fina ungen <3


Idag har det varit en konstig dag.
Jag är alldeles för förvirrad.. om det beror på låg iq, ålder, för lite sömn, barn eller vad det nu är det vet jag faktiskt inte. Kombination?

Först och främst blev tiden hos Gyn avbokad. Det var helt ok. Jag slapp stressa. Skönt. Så långt är jag med.
Dessutom blev jag glad av ännu en orsak: Jag hade ju egentligen glömt att ringa och avboka spädbarnsgruppen jag skulle vara på klockan 13.. Men nejdå, det gjorde ju inget tänkte jag nu.. Nu hinner jag ju dit i alla fall.
Sagt och gjort.. går dit... och är för en gångs skull där i tid... Samtidigt som jag går pratar jag med VackerC ... Och när jag kommer fram till dörren konstaterar jag att: Oj, vad mörkt det ser ut... C fnissar  i andra änden... Jag ringer på .. ingen öppnar.. Jag suckar och kommer på att: När var jag där sist? Var det fredag? Eller tisdag? Och fick jag då verkligen tid idag inte ens vecka efter om jag nu var där i fredags? Och var det klockan 11 eller klockan 13..
Ja, ni förstår kanske.. Jag är lite förvirrad..
Vacker fick sig ett gott skratt och jag fick skämmas och lämna ett ytterst förvirrat meddelande på spädbarnsgruppens telefonsvarare.
Vi får väl se vad dom säger när dom ringer upp. >_<


Nåväl... Maria ringde medans jag satt på McDonalds och matade skrutt.. (mina planer på att ge henne mat i lugn och ro hos spädbarnsgruppen sket sig lixom) ...Maria kom till Angered och vi strosade runt i affärer. Jag köpte ett par småpyntssjulsaker.. ett par slit och släng handdukar, present/bokpapper och en kylskåpsmagnet..
Fynd för tio kr i princip .. Nice!
Efteråt blev det fika och mat till småttingarna på Blå stället..
Älsk har varit smågnällig och trött hela dagen idag så hon somnade redan halv sju ikväll .. Söta lillpluttan.. Blir nog mat två ggr inatt och en tidig morgon imorgon har jag en känsla utav.

Känner ingen datorlust alls idag.. eller till ngt annat heller för den delen. Så nu blir det att göra en stor kanna kaffe, krypa upp i soffan med skolböckerna och hoppas att man inte somnar.. för jisses, vad skönt det onekligen hade varit!

Ta hand om Er!

Förresten är det inte bara Lillälsk och jag som är trötta idag.. Herr Greger har nämligen kurat ihop sig intill mig och Snarkar ;)


Morgonstund har ofta stress i munn!


Läkarbesöket blev avbokat. Läkaren hade lyckats dubbelboka. Nåväl, lessen är jag inte.. Hade oavsätt inte så hemskt lust att åka in och sätta mig i "den där" stolen. Huvaligen. Tyckte jag fick nog av det under grav. om jag skall vara ärlig!

Och förresten... nog är det bra att sjukvården skaffar nya sängar och annat. Men kan dom inte lära sig hur dom funkar innan ngn lägger sig i dom och tex. skall föda? Som med mig. 
När dom inte visste hur benstöden funkade.. hur dom kunde höjas/sänkas bland annat.. Då är det faktiskt inte kul att ligga och föda med benen en halvmeter upp i luften. Gnäll.
Jaja, tur att det gick så fort som det gjorde i alla fall!

Nu blir det istället spädbarnsgruppen som det var tänkt och sedan blir det att småhandla lite mat och annat till knyttet och sedan kanske man unnar sig en liten kaffefika någonstans och har jag tur sover knyttet lite just då så jag hinner plugga lite. Man skall passa på medans man kan! : )

Ha en bra dag mina söta.. Och tack återigen för erat stora stöd i kampen mot tandtrollen och stora svarta skräcken!

Skräckupplevelsen del 2

Jag överlevde.. Knappt.. Men jag överlevde.

Jag ringde prick klockan 8 för att få en akuttid. Jag var bitter och trött .. och jag tyckte fasligt synd om mig.. Och jag vet inte om det kanske lät igenom på telefonen.. Jag fick i alla fall en tid redan klockan 11. Och jag som trodde jag hade så himla gott om tid hade plötsligt inte så gott om tid. Och vad gör jag med Knyttet?

Ringde PlastFarmor Carina som såklart var på jobbet och hörde om jag möjligt kunde lämna henne där..
Som vanligt ställer hon alltid upp när det är kris. Underbara Kvinna! Utan henne i mitt liv vet jag inte vart jag hade legat och sprattlat nu, men jag vet att det hade varit en väldigt djup, smuttsig och kall rännsten!

Sagt och gjort.. stressade som apungar var jag och älsk mer eller mindre slängde över henne till Carina.. torkade ett par småtårar och försökte att inte börja gråta för att lämna liten.. *suck* Dessa j*vla hormoner!
Kom in till tandläkaren tjugo i tolv.. Även fast dom säger 11 är det fortfarande väntetid.. *suck*

Ngt hysterisk och fruktansvärt rädd var det bara att placera sig i stolen.. Jag höll mig hårt fast i stolen medans bilder togs och svar inväntades.. i takt med att det började närma sig började jag få allt svårare att andas och när det väl var dags var jag så rädd så hela jag skakade och jag tänkte för ett ögonblick.. "Tänk om jag glider ur stolen, Pinsamt" Men o andra sidan.. Så hårt som jag höll fast mig var det ingen större risk...

Med tanke på dessa skakningar och min ngt eh.. snabba andning så plötsligt kom sjuksköterskan bakom mig och mer eller mindre lägger sig över mina axlar och pressar ner dom i bänken.. "Nu måste du andas.. Annars kan vi inte göra det här!  Ja, var jag inte rädd så blev jag det! ^^ Men det gick faktiskt bättre.. tro det eller ej...

4 bedövningsprutor senare.. några påminnelser om att andas och lite klappande var jag klar.
En prel. rotfyllning.. Tack tandläkaren!
Dock har jag två likadana hål till varav det ena gör svinont.. så jag måste ju snart tillbaka igen :s

Jag säger det igen: SKAFFA ALDRIG TUNGPIERCING!
4 av mina tänder har gått åt helvete p.g.a dom!

Nåväl .. uppdatering följer imorgon .. Men det gick som sagt bra.. Jag överlevde.

Imorgon blir det att sätta in spiral.
Sanna vill ha syskon .. Men kanske in nu kanske. Nejtack!

Sov Gott sötsaker!
Och tack för alla era fina kommentarer!

Panodil och sängen! Jag längtar!
Och inatt tänker jag banne mig sova mänger och INTE vara vaken av tandont.. inte så mkt iaf! Ha!

Akuttid


Har fått en akuttid kl 11.
Skall lämna älsk hos Carina. Snälla hon!

Tänk på mig och hoppas att jag överlever!

Ni har varit ett bra bloggfölje :s

//litene off till döden

Jag vill sova!

Ja, det blir väl ungefär lika mycket sömn inatt.

Det gör ont ont ont ont!

Jag orkar inte mer!

Långa hemska söndagen...

....Är äntligen snart över.
Snart är klockan 8 så man kan ringa och boka en akuttid och få tandläkaren som klappade på mig istället för att ta livet av mig..
Håll tummarna för mig.

Eller egentligen så bryr jag mig inte ens just nu.. Det gör bara sjukt ont och jag är sjukt hungrig och fruktansvärt trött.
Jag tippar dessutom på att det kommer bli lika lite sömn inatt.. *suck*

Och stackars lillskrutt har haft en gnäll och pipdag idag.. hon som annars är en liten solstråle.. Knepigt...
Men det är nog för att hon känner att mamma mår bajs tror jag ..
Vad tror ni?! Känner dom sånt?

Anyway.. 8 ½ timme tills man kan ringa.. Yay.

Jag orkar faktiskt inte det här mer.. tandvärk är fan värre än att föda barn. Jag lovar!


Ynk, pip, gnäll, godnatt!

//LitenGnällE

Aaaaaaaj! Ynk!


05.10
Nej, nu går det inte längre. Tandakuten here we come. Jag dör nog möjligtvis på riktigt snart!
Det gör så ont så jag varken kan tänka eller prata. Ansiktet är svullet och sömn är inte att tänka på.

Nu blir det googling av öppettider och karta.

Skjut mig på riktigt!Alltså.. ofta tycker jag att det är ok att vara ensamstående. Säkerligen lättare till och med än att vara två.
Men just i sådana här tillfällen så vore det onekligen lättare att vara två.
Ja, det vore det!
Verkligen.

Nämde jag att de gör sjukt ont det här?

Hej, rotfyllning!
Hej, löst liggande nerv.
Please Die!
Uppdate ang. tandvärken från helvetet.

Just nu känns det liite bättre.. Det gör bara ont i Halva ansiktet .. och jag Kan faktiskt prata.. helst inte .. men jag kan.
Och jag funderar på om det funkar att vänta tills imorgon. Jag vill få en akuttid hos tandläkaren som jag var hos sist.
Ni vet ju förmodligen hur tandläkarrädd jag är så att gå till en ny tandläkare känns inte alls lockande ..
Och denna Arvid som jag träffade sist tog trots allt inte livet av mig .. vilket var tacksamt.. Så jag vill gärna träffa han igen. (gärna är dock kanske fel ord i detta sammanhanget men)

Snart tänker jag åka till stan och gå till apoteket och köpa mer värktabletter.. mat är ju inte att tänka på så jag får väl knapra en extra alvedon/ibumetin..whatever.

Bästa värktabletten mot tandvärk enligt Er??

Hjälp!

Herr Greger Kramp
Sötaste Herr Greger Kramp!
Ser ut som att han har hur många ben som helst men han har faktiskt bara 4. Helt normal med andra ord.
Förrutom att jag misstänker att han har damp eller nå´t. Jag förstår verkligen inte vart all energi kommer ifrån..
Det är ju helt klart inte mig i alla fall.

Igår var han en lycklig katt. Juha kom och agerade lek/slagsmålskompis... Dom var så glada båda två så .. Skönt att se!!
Jag har onekligen inte lika mkt energi/ lekork över till honom nu.
Jag skäms. *suck*
Dock är han väldans bra på att roa sig själv den lilla herrn! :)

Han har ju bland annat lärt sig att öppna lådan med favoritleksakerna: Plastpåsarna :)
Det är skoj för en liten katt..
Mindre skoj för mig när alla soppåsar läcker..

Nåväl.. Han är min fina lilla busängel och jag älskar honom mest i världen.. Trots att han är en liten dampkatt med attitydsproblem :)

Nu blir det affären.. Mat och toapapper.

//E

FreakyFridayFoto


Mumari har varje fredag en FreakyFridayFoto Utmaning..
Denna veckan är temat "sjuk" och här kommer mitt bidrag!
Kan då tillägga att det är min arm och mitt blod. Eller ja, det är det iofs inte.. än.. Det skulle Bli mitt blod.
Tappade nära två liter när Lillskrutt entrade världen och då är man tydligen i behov av nytt..
Järnvärdet har dessutom inte återhämtat sig.. Men det är klart. Det kanske inte beror på det?

Nåväl .. Ha en trevlig helg! :)

Någon som skall göra något roligt?

Jenny...min ängel.

Och plötsligt kastas jag 6 år tillbaka i tiden.
Jag landar huvudstupa i ett rum på 11 kvm där röken ligger tät som tjock dimma och jag ser två flickor.
Den ena är blond och smal, den andra är rund och svarthårig. Slående motsatser men ljuset i ögonen desamma.
Det står ett par öppnade rödvinflaskor på bordet och en och annan Mariestad.
Man ser att dom är nära.. pratet flödar lätt men på ett allvarsamt sätt.
Jag kan inte urskilja deras ord men jag tror dom pratar om livet. Dom gjorde ofta det vet jag.
Då pratade de om den trassliga kärleken, trasiga själar och liv som inte blev riktigt som skulle.
På stereon spelas Hel .... jag ser att dom kan texten och i vissa partier sjunger dom med.

I takt med att vinet i flaskan sjunker blir deras ögonlock allt tyngre.
Jag ser att dom tillslut håller varrandra i handen och går och lägger sig..
Sida vid sida i två sängar dom skjutit intill varrandra.
Man är mindre ensam då.

Det sista jag hör är: "Jag älskar dig"
Jag vet inte vem som sade det.
Men jag vet att det var ömsesidigt..Jenny... jag älskar dig, saknar dig och önskar att vi kunde spola tillbaka tiden till alla dom stjärnklara nätterna på balkongen, vinkvällarna, kramarna och närheten.

...Blunda nu...


Herr Trötthet är här för att stanna...
Trots extremt mycket sömn inatt är jag fortfarande trött. Ack så trött.
Försvinner aldrig tröttheten? Jag är trött på att vara trött!

Den barnlediga kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig och jag är lite bitter över det.
Förfestade hos Martina.. Eller ja, drack öl och lyssnade på Thåström.. Lugnt och mysigt..
8 ½ öl senare satt jag i stolen framför datorn och sov.
Så ja, att sova två timmar, dricka massa öl .. (när man aldrig dricker längre) Ja, det funkar uppenbart inte! *suck*
Men fick iaf 8 timmars sömn och det minns jag inte när jag fick sist. Det var nog säkerligen välbehövligt.
Fattade dock verkligen ingenting när jag vaknade.. I ett okänt rum.
Min första tanke var såklart: Nej! Vad har nu gjort? Med Vem och framför allt Varför? Vart i h*vete är jag?
Sedan när ögonen vant sig insåg jag att jag fortfarande var hos Martina.. Thank god.
Nåväl.. det kommer väl fler chanser.. ?

Hade dessutom fått ett par söta mess från pojk under natten. Det gjorde mig glad!

Imorgon är det spädbarnsgrupp igen och en ev. fika med Jenny.
Och sedan är det helg igen. *suck* Jag vill inte ha helg. Inte alls..
Make it go away.
Nåväl.. hade tänkt plugga massa iaf.. Självdiciplinen är onekligen inte på topp om dagen!
Läste klart den ena boken som var komplement till kursen i helgen.. Idag fick jag två nya.
Jag förstår inte hur jag skall orka/hinna.. ! Historia är som sagt inte mitt starkaste ämne.

Skulle vilja börja skriva igen oxå .. Även fast det mestadels är svammel är det terapi. Min form för terapi. Det är en nödvändig del av mig som jag inte riktigt känner att jag har ro att pyssla med. Men jag tror jag skall försöka lägga undan tid på kvällarna till det. Det är nog nyttigt.

Nu däremot blir det lite städning och sedan sängen.

Lillhjärtat fick förresten smaka på MajsGröt för första gången idag. Skeptisk och spottandes men spännande var det. Magen verkade inte reagera på det så vi testar lite till imorgon! Hur skoj som helst.. Hon utvecklas så fasligt fort nu.. Lilla skruttan.. Snart vänder hon sig, det är jag säker på! Och gnager som attans på allt hon kommer över.. bland annat så är mina knogar en stor favorit!
Idag fick hon dessutom besök av två flickor som ville gosa bäbis.. ack, så gullad och gosad med hon blev. Herr Greger oxå för den delen. Det var trevligt!
Slänger in lite bilder från dagen längst ner.

Vad har ni pysslat med idag?


           
 

Lägg av nu Elin!


"It starts in my toes
make me crinkle my nose
where ever it goes
i always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go"


Make this silly feeling go away!
I don´t need this right now.
Not now!

Go away!

Honey, Im home...

.... And no-one answered!

Tystnaden låg som ett täcke över lägenheten när man kom hem idag. Från att ha varit fylld av skratt, barnjoller, film på datorn och en galen katt som sprang runt så lät det nu ... ingenting.

Herr Greger sov.. Skrutt sov.. musiken hade tystnat..
Det var Tyst.

Jag fick  ett miniryck och kastade mig över det som behövde göras.. Kokade flaskor, gjorde mat till liten och bytta sängkläder...
(Because I could smell you on my pillow and I miss you)
Satte igång en maskin tvätt, fiksade diskmaskin och vek kläder.. Sedan var det dags att åka iväg igen..

Middag hos J och T. Torskerogn (på svenska vadå?) kokt potatis och sås med crabsticks och räkor. Mums!
När vi var klara var det dags för små(söt)hundarna att agera diskmaskiner vilket dom gjorde med glädje!
Hemma vid nio .. en timme senare än vanligt med tanke på älsk´s läggtid.. men hon var snäll och glad som vanligt och nästan inte kinkig alls..
Mammas lilla solstråle....

Men nu mina älskade vänner är det dags för sängen.. Klockan närmar sig halv fyra.. Har duschat, matat skrutt och och om jag skall vara någonlunda på G imorgon borde jag få lite sömn.
Jag är nämligen Barnledig imorgon.
Känns ...konstigt.. men tacksamt.

Tack söta Tant Martina!

Ta hand om Er och sov så gott!


Jag skickar en extra tanke till Ninninusen och hoppas att det kanske, kanske har kommit en liten bloggbäbis till världen?! :) ♥

Och ja, jag berättar mer om helgen, pojken, filmerna och myset imorgon! Ha!

Godnatt på Er!

MiniSemester.

Vi åkte med den där pojken hem.
Mer film och mys.
Jag gillar det. Det är fint, varmt och gör mig glad i själen.
Jag behöver det här..

Speciellt såhär i ...väntans tider... tiden går så fasligt sakta och det fräter så hemskt i min själ.
Låt mig bara få veta.. så jag kan få en aning om hur saker och ting kommer att utveckla sig. Jag behöver verkligen det!

Snart kommer det två människor till.
Dom har med kaffe. Yay!
I need it. Jag har redan sovit igenom två filmer.

Kommer hem imorgon..

Tror jag.

Liten E på flykt...

Oh, you are my sunshine!Små, fina, mina..♥

Dom här två ringde mig på kvällen och ville komma hit.. Dom skulle bjuda på pizza och finska pinnar. Eh. Jag frågade faktiskt inte mer då.. Ni som känner dom vet :p

Anyway.. Småfulla och glada kom dom ganska sent och vi satt uppe och pratade och lyssnade på musik tills det var dags att gå och lägga sig vid två.. trodde vi ja.. Då vaknade såklart älsk och ville ha mat.. Inte ofta hon vaknar så tidigt numera..
Nåväl.. Hade det himla mysigt och det var skönt att få ligga i en famn igen.

(min säng har börjat att bli så fasligt stor och tom)

Nu blir det affären.. chips, cola och filmkväll.
Mirko drog redan igår så nu är det bara jag, miika, Herr Greger och skrutt kvar..
Men det är alldeles, alldeles perfekt!

Ha en mysig söndag!

Komplimanger...
Idag har jag fått den finaste komplimangen på länge: (Av vissa personliga skäl kallar vi henne för X)

X says (00:45):
Ska sluta och tjata om det här....
X says (00:45):
men det är så bra att få spy lite
X says (00:46):
att ha en bra "spypåse" är viktigt
X says (00:46):
..en som inte läcker :)

Vad svarar man på något sådant här fint? Tack? :o


Vad är den finaste komplimangen ni har fått någongång?

Lost
Hemkommen efter att ha gått ca 8 km.
Lyckades även gå vilse i skogen.
Jag är inte välkänd för att ha ett bra lokalsinne onekligen. Dock tog jag det lugnt. Skrutt var mätt och varm och det var fint väder och ingen risk för att det skulle bli mörkt.
Alldeles ljuvligt!

Morgonen/förmiddagen spenderades på Ingången. Fick fixat mina samtal.. Dock var det ingen som svarade ngnstans så jag lämnade massa telesvar. *suck*
Fick iaf skickat in papper till bla bostadsbidrag.. Så nu är alla papper snart inne.

Nu tänker jag slopa datorn tills ikväll... Eller iaf några timmar. Jag tänker vara produktiv och få ngt gjort. Det ligger saker överallt och mina golv är i desperat behov av att tvättas .. bland annat!
Vi får se vad vi hittar på!

Ta hand om Er!!

Vad skall Ni göra ikväll?

Ninninusen.. Min pärla! :)
Lilla Änglaknull says (08:35):
Sanna är gaalen i sin velourboll :P
Martina says (08:35):
hah
Martina says (08:35):
ja så till den milda grad att mamma elin gråter...va fan,ryck upp daj kvinna!
Martina says (08:36):
its a fucking boll!
Lilla Änglaknull says (08:36):
haha...jaaa. Men hon var så lyyyyycklig :P
Martina says (08:36):
hah
Lilla Änglaknull says (08:37):
vänta du bara I tell you!
Martina says (08:37):
himla tur att hon vann den där bollen,annars hade hon antagligen växt upp som ett mycket missnöjt och olyckligt barn
Lilla Änglaknull says (08:38):
Ja, det är jag nog ganska säker på!!! :PNu har älsk precis somnat efter att intesivt ha legat och gormat åt bollen hur länge som helst.
Det är faktiskt inte lätt att vara liten och försöka baxa upp en boll på magen som är lika stor som ditt eget huvud i princip!
Men hon är så fasligt söt så man bara vill äta upp henne!
Det är helt klart den bästa leksaken so far!
Tack igen Ninninusens Lina :)

Nu blir det att hälla i sig microvärmt kaffe från igår, kasta sig en snabbis i duschen.. Helst innan skrutt vaknar och sedan bege sig till Ingången för att ringa massa samtal. Försäkringskassan, soc och förhoppningsvis tandläkaren.

Tänderna blir inte bättre och jag går med feber och ett ansikte som gör ont bara skrutt kramas i princip.
♥ Elin hjärta treo, panodil och ibumetin=sant! ♥
Jag hatar tänder. Mucho!
Löständer? Good or bad? *suck*

And btw.. Det är helg igen..
Ge mig måndag. Nu!

Pretty please?

     

Skolflickor!Det är viktigt att vara utvilad innan skolan!
11.45

Det är torsdag och skoldag.
Jag önskar jag var mer förberedd .. som varje vecka.. Men denna gång skyller jag på att jag förra gången fick en bok som skulle läsas i tillägg till den vanliga kurslitteraturen.. Boken heter: Hedningarnas Förgård och är skriven av Vibeke Olsson.
Detta är utan tvekan en av de värre böcker jag läst. Har läst ca 220 av 300 sidor och jag överdriver inte när jag säger att jag gråtit minst hälften.
Den är bra .. väldigt bra. Den handlar om livet i Rom på 250 e.kr.
Vi får följa Slavinnan Callistrates liv och hennes kamp för sin egen och sitt barns överlevnad.
Religionen, politiken och samhällsstrukturen präglar oxå boken samt såklart en kärlekshistoria!

Den är väl värd att läsa men kanske inte direkt efter att man fått barn.. Jag har redan skickat två ynkliga sms till min lärare och frågat varför i hela friden hon lurar mig att läsa en sådan bok.. Jag tror hon sitter hemma och ler åt mig.
Nåväl.. boken har tagit fokus från den vanliga kurslitteraturen och jag har inte gjort mer än att läsa igenom det jag skulle .. Inga notater och inga frågor. *suck*
Att komma oförberedd är hemskt!

Och nu kommer jag dessutom snart försent om jag inte börjar röra mig och klä på mig..

Hade besök av J inatt som sov över.. dock var han borta innan jag vaknade... Jaja, det är skönt när gästerna sköter sig själva : )

Well.. skall skynda göra mig iordning innan älsk vaknar ...

Ha en fin dag ni därute.

Nu är snart den j*vla helgen här igen : s

//E

Tror ni, Tror ni?


”Är det sant som de säger, blir en puppa en vacker fjäril?
Blir jag också det någon gång?
Kommer då någon att titta på mig med ömhet i blicken,
försvara mig mot de onda människorna som vill fånga fjärilen och förstöra dess vingar så att den aldrig mer kan flyga?”

Jo...


Jo... Och sedan var det såhär att jag känner mig ganska trasig just nu.

Ha överseende!

Slut.. (på svenska och engelska)
Jag vet inte riktigt hur öppen jag vill eller skall vara med vissa ämnen på bloggen.
Som några av Er kanske har tänkt på så nämns inte Sannas pappa.
Detta för att jag dels helst önskade att det var en jungfrufödsel och dels att det är en j*vligt knepig sits.

Idag har jag i alla fall varit på det första besöket på familjerätten.
Träffade en kvinna vid namn Eva X. En trevlig, lite exentrisk kvinna i 40-årsåldern.
Hon såg förmodligen att jag inte kände mig speciellt bra och hon försökte att förklara att man är två om konsekvenser oavsätt hur de blir.. Och jag kunde inte annat än att hålla med.
Dock är jag lessen över hur det har blivit. Missförstå mig rätt. Jag skulle aldrig vilja vara utan Sanna. Hon är det viktigaste i mitt liv, den jag lever för .. och jag är så lycklig över att hon kom till mig.. Hon är helt klart den största välsignelsen... Min räddande ängel..

Men jag hade den här kanske barnsligt löjliga drömmen om Svenssonliv och kärnfamilj. Jag längtade efter volvo, villa, hus och stabilitet.. Det blev inte riktigt så. Jag är lessen över det.

Nu är det mest ångest. Ångest över ekonomi, faderskap och ensamhet. Bitterhet.
Jag är rädd för vilka vändningar saker kommer att ta..

Ingen skall iaf få röra Knyttet.. Hon är min!
Närmar någon sig så hugger jag, det lovar jag!

Jag kommer vara glad när det är över..

....Men jag är rädd att det här är just bara början....Hemmafru? Jag?


Jag funderade lite innan.. Är jag hemmafru? Eh nej, kom jag fram till.. Jag försöker bara att vara ekonomisk!
Nu gör det inget att varken kylen eller frysen är tom för nu har jag bröd så det räcker och blir över tills man får pengar igen.
Jag och Sofie har nämligen bakat idag..
Ungefär 40 stora,tjocka tekakor och rundbröd.. Hur gott som helst.. och billigt!
Och smör har jag faktiskt själv ..haha!

Så ja, nu slipper jag svälta!!
Hurra för Sofie!! <3

Slänger in lite bilder från baket ... Ser det inte gott ut så säg ;)

Kommer mer uppdateringar under kvällen om dagen.. Det var en knepig morgon ..!

       

Ps: Bild tre .. alla är tekakor förrutom det ena rundbrödet som jag var tvungen att nalla av i vänstra hörnet uppe ^^

Aj som fan!


Jag har sjuk tandvärk. Det blir bara värre och värre! Skjut mig!

Jag återkommer...

Jag vann!!!

Hahahaha!! Jag har vunnit!! Sådetså!
Velourbollen till Skrutt som jag var med och tävlade om hos Ninninusen för ett tag sedan :)

Så nu kan du oxå komma och leka Martina! Jag vet du längtar! :p

Nu har pojken åkt och jag och liten skall ta oss ut i regnet och ner till affären.. Det positiva är att liten har regnskydd.. Det negativa är att jag har det inte :s

//...LitenE

Förlåt älsklingsknyttet!
Det här är första dagen på två och en halv månad som jag inte tänker gå utanför dörren.
Idag stannar vi inne. Det regnar och blåser och jag börjar bli ganska trött efter en lång natt.
M åkte för ett par timmar sedan och jag och knyttet har småstädat och dansat lite.. Onekligen populärt!

Jag hoppas hon förlåter mig dock för att jag inte tar med henne ut idag.. Det dåliga samvetet gnager onekligen ganska hårt. *suck*
Men imorgon älskling..Då blir det en extra långpromenad, det lovar jag!!

Hur gör  ni med Era barn? Är ni ute varje dag oavsätt väder?
Borde jag få jättedåligt samvete?

(och vi vädrar ju så lite frisk luft får hon allt!)

Nu blir det dusch och en förhoppning om att det lilla knyttet vill sova en halvtimme så jag hinner både duscha och sova en liten kvart innan M kommer tillbaka om ngn timme.
Filmkväll igen.

Förmodligen Ice age 2 och kanske Björnbröder?

Vad pysslar ni med i helgen?VännerInfo:

Jen..Jag ringer imorgon istället eftersom du har fullt upp idag! Messa when you have the tid!! Love...

Och Josefiin.. Just nu önskar jag att vågade prata med dig i telefon för det är så himla, himla mycket jag skulle vilja berätta..
Min älskade ängel.. Kom hem till västkusten snart. I need you!

VackerC... Kommer du på ngt mer ang. you know who.. Skriv ner det! Du är senil och glömmer bort det annars! Och ring imorgon . glöm ej. Skriv upp! :p
(förresten så kom jag på en sak... tänk om M hade börjat sjunga.. Här har du legat och .. Ja, du känner till resten.. (Vad hemskt det hade varit!) Bara en tanke lixom :p *pussa*

Emma .. jag hoppas du och Heidi har det mysigast. Jag saknar dig jag med!Förlite sömn skadar inte ... ibland :)


Jag har kommit att avsky helger. Vissa hatar snö och vinter, vissa hatar kaffe, vissa hatar blommor.. Jag hatar helger.
I varje fall som det är nu.
Helgerna har blivit som ett bittert slag i pannan: Du är ensam Elin, du är så jävla ensam.
(och ja, självklart har jag skrutt och hon är finast i världen och förgyller mina dagar massa men...)
Det är lixom något med de ensamma kvällarna, vuxna konversationer...
Och i min värld är folk (läs:de flesta) ute varje helg eller ev. åker bort.
Och nej, jag menar inte det är folks jobb att underhålla mig på helgerna eller liknande. Jag försöker bara förklara min känsla..

Jag tror dock denna känslan avspeglar en hel del annat som jag saknar/längtar efter i mitt liv. Vad det är vill jag inte gå närmare in det här inlägget.

Anyway.. Jag satt här i min bitterhet igår.. Övertygad om jag var ensamast i världen och allt det där ni vet..
Jag förmodar att ni alla har känt känslan någongång?

Spenderade som vanligt kvällen på msn och vid 21 tänkte jag skicka över bilderna på Miika och Sanna till honom och sedan gå och lägga mig.. passa på att ta igen lite förlorad sömn.. Det kändes behövligt...
Men istället för detta så blev jag sittande kvar i eeh inte mindre än fyra timmar.. När klockan närmade sig ett var jag tvungen att säga .. Hej, nu går jag och lägger mig.. vi hörs imorgon.. varav det kommer direkt: Vill du att jag skall komma och sova med dig?
Haha. Vilken oerhört dum fråga...! Sagt och gjort .. Pojken hoppade in i taxi och var här inom en halvtimme..

Mina tankar om 10 timmars sömn och en utvilad morgon är bara att glömma för jag tror inte jag har sovit mer än max två timmar inatt.. Men ack så värt det.. Vi blev liggande uppe till fyra innan vi kom i säng och ja, tiden gick så alldeles för fort helt enkelt.
Men tänk vad sånt inte spelar någon roll alls bara man mår bra?!

Jag skall snart lägga skrutt en liten stund igen .. ögonen går i kors på henne och då skall jag passa på att krypa ner i sängen igen.. tänkte nämligen att det var elakt att väcka han halv åtta när han skall repa tolv..
Ibland är jag fasligt omtänksam! :)

Well .. off for some morgonmys.

Jag har det ganska bra ändå...


Efter ungefär tre timmars sömn när jag vingligt står och huttrar på balkongen kan jag till min glädje konstatera att:

  • Jag har inget jobb jag måste springa iväg till .. För oavsätt om man gillar sitt jobb eller inte är det inte kul att gå ut kl. sex på morgon. Faktiskt!
  • Jag Kan och Skall gå och lägga mig igen för jag hoppas att knyttet iaf sover till halv åtta.
  • Jag har en varm mysig lägenhet
  • Jag har en morgongosig katt
  • Och sist men inte minst... trots alldeles för lite sömn så har jag världens vackraste anledning att gå upp!


Förresten har Grannen köpt ny soffa... Kul för han. Det har varit tomt i hans vardagsrum en månad nu!

Och en grej till:

Vart i H*lvete är min Snö??!
Det är för bövelen 11 plusgrader ute..
Jag vill flytta!

Nej, nu går jag och lägger mig!

Och snart var det fredag igen...Ditt leende får mig att vilja leva älskling ♥

Såhär glad får man faktiskt lov att vara när man har varit i skolan och slitit i flera timmar och varit ute på promenad!
Mammas älskade vackra unge..
Vad vore jag utan dina andetag?
Jag älskar dig så gränslöst att det gör ont.
Torsdagen försvann.. poff sade det bara så var den borta..
3 timmars historie lektion.. Skrutt höll sig som vanligt vaken hela tiden. Jag är övertygad om att hon kommer bli en fasligt intelligent unge. Idag tillexempel har hon lärt sig massa om Medeltiden, feodalismen och katolisism bland annat!
Det skall börjas i tid sägs det .. Så då gör vi det! Vi vill inte att hon skall sluta som mor sin! *suckar lite trött*

Annars har det faktiskt blivit lite städat, lite tvättat och lite sorterat idag. Man kan inte vara seg jämt. Eller jo, det kan man faktiskt. Men man får inte.. för det är fasligt hur fort ett hem förfaller. Och två lata dagar som jag har haft nu.. (om man bortser från dammsugningen igår) så förfaller det väldigt, väldigt fort!

Igår åt jag dessutom varm mat för första gången sedan i lördags hos bäb. Ja, jag snålar. Jag vet. Och jag lever onyttigt på frallor.. Tre frallor på morgonen, en hiskligt massa kaffe och vatten.. och kanske en fralla på kvällen är så det är nu.
Hej, jag längtar efter barnbidrag! Jag vill ha cola.. (och ja, mat oxå.. men mest cola faktiskt.. *suck*) Jag är så j*vla trött på att leva på existensminimum hela jävla tiden. Det gör mig så fruktansvärt bitter och handikappad och hur länge orkar man? Den här månaden har jag haft 300 att röra mig med efter att räkningar och skrutts mat och resa till ua var betald.. (i dom 300 är det beräknat att jag skall köpa mat, cigg, kläder,hygienartiklar m.m dessutom..hur nu det skall gå till)
Av dom 300 är det nu 50 kvar.. Såå, kan någon ge mig den 20:e fort?
Det blir nog inte bättre nästa månad heller men ett par hundringar mer hoppas jag att jag har att röra mig med!

Det som är bra med detta är utmaningen mellan mig och Martina.. Gå ner 4 kg till jul .. 1 kg har jag gått ner .. dock på två veckor.. Så fort går det ju inte.. Men jag hoppas verkligen att jag klarar det.. inte bara för att jag måste  vill.. vinna över Martna men jag är trött på att se ut som ett hängbuksvin.. även fast för all del, dom är söta dom med men..
Nåväl.. Önska mig lycka till helt enkelt!
(och ja, jag vet att min kost inte är rätt eller bra för att gå ner i vikt.. De sakerna har inget samband)

Nu är klockan massa och jag borde varit i säng för länge sedan..
Det är endag imorgon oxå...

As always...

Sleep tight my dearest!

<-- Älsk hälsar och säger Godnatt hon med :)

In the past couple of days I have:

Tänkte att jag slänger in en liten uppdate från de senaste dagarna innan jag går och lägger mig... Skrev dessa på bilddagboken tidigare idag men hann inte lägga in dom här då..Måndag efter tandläkaren:

Åter till Tant Märtha som, som sig hör och bör försöker lära lillskrutt allt hon kan..


"Kan du säga: Kyyyrkbraand"
Alltså.. Martina.. Jag är tacksam för barnpassningen men .. ^^

Sedan blev det att fördriva lite tid och snacka lite snusk, samt skvallra lite innan det var dags att bege sig till staden för att träffa finska ligan.

Lika underbart och mysigt som vanligt och för en stund fick man känna sig hemma. Det gör gott i själen.

Miika och Juha följde med hem för vidare mys och övernattning..

Spanks for an lovely evening guys!

Tisdag:

Miika bestämde sig för att stanna kvar på morgonen så vi laddade ner en hiskligt massa filmer, gosade bäbis, drack kaffe och myste (böjning?) hela dagen.

Såg skräckfilm (Mirrors) på kvällen vilket resulterade i att jag fömodligen blundade mer än jag kollade men hade lika mysigt för det ;)
Wall E var supersöt och jag vill ha en egen liten sånn robot!! Anyone? Som med de flesta disneyfilmer grät jag en skvätt på slutet och miika tyckte nog jag var lite småsöt och sådär typiskt tjejjig. haha.
Jag bjuder på det!

Såg ett par till men dom var inte så bra att jag minns vad dom heter... (Babylon A.D, Prom Night och 10.0000 (hur många nollor det var) bc)

Så förrutom en liten skogspromenad samt tripp till affären för att handla cola och cigg spenderade vi alla tre dagen i soffan.. och när klockan närmade sig tolv var vi utmattade och var tvungna att sova.. hehe.
Hej produktiva dag!

Tack vackra du för en underbar dag/kväll. Det var precis vad jag behövde!
Kom snart tillbaka!

Onsdag:

Efter en fin morgon och förmiddag åkte fina M hem och jag och lillskrutt använde resterande som var kvar av dagen till att städa, promenera och få ett litet fikabesök av Juha.

Kanske ingen högproduktiv dag det heller.. men jag känner att:
Hej, jag är småbarnsmamma.. Kan det vara slut på stressen någon gång? Jag orkar faktiskt inte mer nu!

Hela min kropp är sönderstressad över alla måsten och borden och jag pallar inte.
Det är inte Normalt för en 25 att vakna med hjärtklappning och tro det är nästintill en hjärtattack. *suckar lite*

Kommer det någonsin gå över? Det har varit såhär i flera år nu?

Dessutom börjar jag bli gammal, åldersnojjan biter mig i arslet och jag vill så fasligt gärna komma någonvart i mitt liv. Det fräter och tär det här med att vara outbildad och menlös!

Händ nåt!
Ta tag i ditt liv Elin.. innan det är försent!

Skräckupplevelsen del 1

 

 


Den stora tandläkaren dagen!

Skrämd till vansinne lämnade jag älsk hos Tant Märtha och begav mig med kanske inte bestämda men vackliga steg in på tandläkarkontoret.

Jag förklarade att jag var säker på att inte överleva och förklarade min skräck samt ställde den obligatoriska frågan:
"Hur många patienter har du mist då.. ?" Han log snällt och svarade .. "Ingen än sålänge"
Ha, got ya.. Än sålänge.. Så han Räknar med att förlora någon? Ja, då blir det väl jag då!
Jag satte mig motvilligt i stolen, likblek och med knutna händer ..
Gör det fort, prata inte och skada mig inte var mina sista ord.
(Jag tror faktiskt han skrattade lite åt mig.. även fast jag inte förstår varför)

Med tanke på att man delvis går på Soc och inte har råd att bekosta sådant här själv så var detta endast en undersökning för att göra ett kostnadsförslag för att skicka till soc..
Han pillade och grejjade .. Samtidigt som han klappade på mig, log mot mig och frågade hur det gick med mig.. Hade jag inte vetat bättre hade jag nästan trott han var sympatisk!!?

Väl färdiga efter 15 långa plågsamma minuter var det dags att höja stolen till normalläge och kliva ur. Men ack nej. Med stolen i normalläge kom den plötsliga känslan:
Shit, jag måste antingen svimma eller spy..eller helst båda... och rummet började snurra hiskligt fort..
Jag såg tandläkaren titta på mig med bekymrade ögon när han frågade hur det var och jag tänkte att: Titta inte på mig för då snurrar det ännu mer.. Vaatten pep jag och det fick jag.. Haha. Han måste ha tyckt att jag var en riktig mes.. Efter fem minuter var jag dock bättre och kunde sakta men säkert flytta mig över i en annan stol...

Så kom dödsdommen.
Jag visste att jag var tvungen att fixa två tänder som jag bitit sönder p.g.a tungpiercingen.. Men där blir det rotfyllning.. i båda. Två tänder till måste oxå fixas p.g.a den jävla piercingen.. pluss två hål.. Samt att ALLA 3 visdomständer måste ut eftersom dom enligt tandläkaren ligger: "Åt helvete fel."
*suck*

Så ja, dog jag inte sist så lär jag göra det nästa gång. Ynk!

Snälla Ninninusen!

Tack underbara Ninninusen för den jättefina nya designen och att du orkade ta dig tid mitt i allt du håller på med om dagarna!
Höggravid och allt!

Du är en Ängel!!


Lycka till med nya bäsebus och lilla Ninni!


Massa Kramar till dig och bäsisarna! ♥

Frukostsällskap.

Jaja.. Skall jag ändå avlida om en liten stund så kan jag i alla fall passa på att ha det fint i lägenheten.
Får skura golven tänkte jag. Vattnet är iaf färdigt och står och ryker i köket. Jag skulle bara... dricka en klunk kaffe. Heh.
Detta eviga Skall bara...
Fastnar Ni oxå i det eller är det bara jag som är hemskt odiciplinerad vad gäller vissa saker?

LillÄlsk har somnat i soffan så jag borde passa på.. Snart kommer det nämligen frukostbesök. Lilla Juha skulle dyka upp innan tio.. Borde jag kanske ta på mig något annat än mitt urtvättade babyblåa sladdriga Iornattlinne?
Fast det är ju klart.. Han har sätt mig i alla möjliga outfitar under dom här två åren så jag stressar inte med det. Hinner jag så hinner jag.
Och jag har gjort min plikt och tagit fram frallor så det finns färska sådana när han kommer och kaffet är på G.
(För jag förmodar att han inte vill dricka mitt ljumna kaffe som stått i kannan sedan igårkväll?)

Nåväl..Det är dags att börja dagen och göra något vettigt!

Vad har Ni för planer idag?

Adjö då!

Förmodligen kommer jag aldrig mer uppdatera bloggen efter det här inlägget.
Jag kommer förmodligen att avlida imorgon..6 oktober 2008.
Livet blev kort men intensivt.


Jag är rädd. Så rädd att jag bara vill kräkas och dö.

Jag skall till tandläkaren imorgon.

Jag hoppas verkligen någon kommer och kidnappar mig, slår mig, tar livet av mig.
Allt är bättre!

Fy fan. Jag Vill, vill, vill inte!!!

Och ja, jag är 25 och inte 5. Jag vet det och det spelar ingen roll.
Jag är fortfarande lika hysteriskt rädd och övertygad om att jag inte kommer gå därifrån med livet i behåll!

So well.. Off to trying to get some f*cking sleep.

YNK!


Och tack till Martina som tar hand om Lillälsk.. du får "middlertidig" (vad heter det på svenska?) vårdnad!

Regnruskspromenad


Nu skall vi klä på oss och gå ut i höstrusket. Mysigt!
Jag älskar sådant här väder!! Kanske kan det bli något bra kort oxå om det inte regnar för mycket och jag vågar ha framme kameran!!

Viva Hösten! Och snart är det jul! Jag längtar som en tok!
Började lyssna på jullåtar och tittade på en julkonsert från ..ehm .. 87-88 häromdagen. Ljuvligt!
Snart, snart blir det julskyltning, pyntande hemma, bakande och massa ljus!

Well.. ut var det ja...!

Vad skall ni pyssla med den här söndagen? Vågar ni ta er ut? :)

Grattis Amysen!
Dagen är över och det är sent. Alldeles för sent . Som vanligt.
Dagen har varit lång men fin.
Lilla Amysen (t.h på bilden) fyllde två år. Lilla pluttan.. Känns som nyss att hon föddes.. Och vem hade kunnat tro för tre år sedan  att vi skulle sitta i en säng med våra två små och dricka kaffe och diskutera röda rumpor, blöjor och förlossningar? Ja, inte var det jag iallafall.
På den tiden var jag (lyckligt) ovetande om vad som komma skulle.. Nog för att jag inte ångrar Sannisen en sekund. Men jag förmodar att tanken på barn och den sortens ansvar skulle skrämt skiten ur mig..
Precis som jag blir nu oxå men jag hanterar det nog annorlunda.. Hoppas jag, och tror jag.

Sannisen har varit vaken i princip mer eller mindre hela dagen... Som vanligt nuförtiden.. och jag både tror och hoppas att hon kommer sova lite längre inatt.

Blev förövrigt bjuden på supergoda hamburgare och drack kaffe och åt godis. En helt klart nyttig lördag! Tur att man gått så mycket i veckan..ehm.

Nåväl.. ta hand om er mina fina..Akta er så ni inte blåser bort!

//LitenTröttSak

                    

  1. Amy och Kusinen Eliiot när vi sjunger för Amysen.
  2. Gravida bäb och Lillälsk
  3. Amysen och Kristina .. trötta sötnötter tittar på Bompa innan läggdags
  4. Mamma och LillÄlsk åker tåg hem... "Hej, jag tänker inte alls sova för det är töntigt"! ^^
  5. Godnatt världen och tack för en fin dag Moster Jennifer ♥
 

De senaste dagarna...
Jag finns fortfarande ... bara inte lika mycket just nu.
Jag finner inga ord längre och dom jag finner låter fel och malplacerade och det känns bara fel.

Jag har förövrigt haft besök av "extramma" från ons till tors vilket var väldigt trevligt. Strosade långpromenad på stan och drack kaffe på en uteservering.. Handlade mat och jag fick mat serverad.. Samtidigt som "lilla mamma" frostade av min frys.. Tack söta du! Sedan vart jag klippt.. (Känner mig korthårig, men det blev fint)
Pratade massor och spelade alfapet på nätet.. Helt enkelt avslappnat och mysigt. Det är som jag sagt tidigare:
Det är underbart med människor som känner en från gammalt av.. Som vet Vem man är .. och inte bara känner skalet Elin som det mycket blivit!

Ikväll har Martina varit här och vi har bakat och ätit nygräddde frallor och tittat på Idol.
Martina har dessutom börjat lära älsk allt hon kan.. Kolla gärna in vad hon försöker lära henne i hennes blogg.. Jag borde kanske sluta umgås med henne innan älsk tar skada?? ^^
Här är länken till hennes "spädbarnspedagogik". Jag nämner bara: Kyrkbrand!
En väldigt, väldigt trevlig kväll har vi dock haft.

Nu är det dock dags att sova.. klockan är alldeles för mycket och imorgon är det två-års kalas för lilla Amysen i U.a!

Ta hand om Er och ha en fortsatt fin helg.

//LitenSlitenTrasselsuddsE

Avslutar med en bild på "mormor" och Sannisen...
Ännu en Tävling!


Tävla hos [TUMADRE] om 500:- att handla för hos [OkiDokiBarnkläder]!

Skynda er in och tävla ... Tävlingen avslutas den 10/10-08.

Tävling!
Tävla hos [TUMADRE]
om ett presentkort värde 300:- hos [CoolChildren]!


Håll tummarna för mig och var med och tävla ni oxå!
Tumadre har även andra tävlingar som är värda att kolla in!
Hon har länkat till tävlingarna i sin vänsterspalt!

Enjoy!

Free of me.

Leave me alone
I'll find another home
I'm on my knees
Crying out please
Go now and don't look back
My life's come off it's tracks
And you should be
Free of me.


Nej.
Jag är inget vidare bra nu.

Jag återkommer om ett tag istället.

Ta hand om Er!

RSS 2.0