Back to school.


488850-56

Och här sitter jag fortfarande i nattlinne och lyssnar på thai break-up songs när jag egentligen borde vara påklädd och halvvägs till skolan. Denna ständiga dåliga planering. Eller rättare sagt: diciplin att följa planeringen.
Stundtals är jag hopplös.

Men det kan onekligen ha något att göra med att göra att jag inte är speciellt sugen på att diskutera varken inflationer, konjukturer, bnp eller annat sådant där som jag måste erkänna att jag tycker är totalt ointressant.

Fast o andra sidan.. kapitlet är inte så långt.. Och sålänge någon förklarar delarna jag inte riktigt förstår så skall det nog gå bra. Ekonomi har som bekant aldrig varit min grej! Men jag har ju faktiskt världens bästa lärare. Utan tvekan!


Gårdagen var trevlig i alla fall. Filt i solen is the shit! Mer sådant åt Elin.

Har dock sjukt ont i röven idag. Gravida kvinnor skall icke sitta på asfalt även fast dom har filt i tre-fyra timmar. Hehe. Men,men.. det var värt det! : )


Time to go.. Skolklockan ringer!


Kommentarer
Postat av: Elin

Vad kul! Blev det någon överraskning? :)

2008-04-22 - 21:12:25
URL: http://dareling.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

tyvärr, fortfarande huvudvärk och illamående.

2008-04-22 - 21:41:37
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

barnkläder.
det finns en butik som heter exit. de har fina (danska) kläder. mycket färger, men inga konstiga mönster. en del enfärgat och en del kläder med text eller tryck.

annars ett annat danskt märke som heter idaT , säljs i många webshopar, tex babyshop.se . de har enfärgade kläder i olika färger med allover tryck med olika djur.

2008-04-22 - 21:48:55
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

ajuste billiga. då ska du satsa på det förstnämnda , speciellt om de har rea - då är kläderna praktiskt taget gratis. billigare än H&M med mycket snyggare och inte lika vanliga.

2008-04-22 - 21:50:22
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0