Thank you Lord. (... eller rättare sagt: c)

image62Nu är äntligen internet tillbaka. Har världens underbaraste C som ställde upp och hjälpte mig.
Så nu är man tillbaka i livet igen. Jag är så tacksam!

Vet inte hur mycket jag orkar uppdatera om sista tiden. Det har mest varit känslostormar och rasvarning.
Som ikväll.
Men jag skall träffa J och de andra. Det gör mig glad. Kommer dock finnas en person med som jag helst hade sluppit att träffa .. men vi får se hur det går. Ignorera och ev. rymma in worst case scenario.

Hade en underbar kväll med Bäb igår förövrigt. Först en hemskt massa tjejsnack, fnitter och mys för att avsluta i stan med dundermiddag och taxi hem.
Tack älsk, du är underbar!

Dags att göra sig iordning.. sms.signalen stressar mig...
Ha en fin Valborg.

//E

Bu fucking huuuu!


Bara så ni vet så kommer mitt internet försvinna hemma från och med idag.
Abonemanget står inte på mig .. och ja, han behöver ha det tillbaka.
Otroligt sorgligt då hela mitt sociala liv i princip kommer försvinna .. meen.. vad kan jag göra .. inte ett skit. *suck*
Ja, jag är lite bitter och lessen.. Och det kommer bli förbannat tråkigt.. och tomt.

Men well, det är hans.. så jag kan väl inte gnälla och borde vara tacksam att jag fått ha det sålänge som jag fått..
Tack A.

Så ja, kommer kolla in på veckodagarna men så himla mycket mer än så lär det inte bli.. Såvida jag inte våldgästar någon med internet.

Ta hand om er sötnosar..

Vi hörs snart igen.

//E

Hemmafru?!


image61


Ibland kan till och med jag vara huslig. Och ja, för andra kanske det inte är så avancerat.. och avancerat är kanske inte rätt ord men det är i alla fall ambitiöst för att vara mig: Pannkakor!
Både jag och Greger tyckte dom var hemskt goda.. Men som ni ser blev det ganska många så jag lär ju ha middag två dagar till.. Och tack och lov för det förvisso.. Det är inte lön förräns fredag och min kyl är fasligt tom!

Ge mig cola och godis pretty please?!

Fortfarande huvudvärken from hell .. förstår inte varför den inte ger med sig. Har varit skadad i hela dag.
Men har iaf tvingat migsjälv att ta tag i disk, dammsugning, skurande av spisfläkt och lite annat.. Och gått en promenad. Inget har dock hjälpt så nu blir det sängen. Upp kl 7 imorgon. Heldag med kurs. Yay!

Sov så gott pojkar och flickor!

Ge mig Jul och min barndom!

http://youtube.com/watch?v=qNzt9UGNNWs&feature=related

Jag kan inte hjälpa det.. jag kan verkligen inte!
Jag vet att det snart är maj men här spelas det just nu julmusik och jag känner mig alldeles fridfull och lycklig och längtar efter jul. Massa jul, massa snö och julefrid och ljus och allt det där vackra som hör till.

En skön vacker känsla av nostalgi spred sig i kroppen på mig nu. En jullåt jag inte hört sedan ungefär -89 på julkalendern. Jag minns det som det var igår.. Hur vackert det var och hur jag rös i hela kroppen av en obeskrivlig känsla.. Jag förstog nog inte allt, men jag visste det var bra och att det var såhär julen skulle vara.
Jag kan fortfarande känna stjärnornas sken och doften av kall snö som bet i näsan när jag och Thomas skulle gå hem.. antingen från mig eller han.. vi tog alltid följe när vi skulle gå hem på kvällarna.. tills vi kom halvvägs. För Thomas var precis lika rädd för häxorna och trollen i skogen som jag var. Och när vi kom halvvägs sprang vi så fort vi kunde på våra femårsben åt varsitt håll..
Och även fast jag vet nu att 100 meter inte är så långt så är det långt när man är fem och man inte vet vilka faror som lurar i natten.

Och jag minns när vi åkte pulka i Gerd och tages backe.. eller när vi kom stelfrusna men alldeles lyckliga som bara barn är och fick varm chocklad och torra strumpor av Tove.
Och jag minns allt pyssel vid köksbordet, allt stök och alla barnprogram.

Så bekymmerslöst.
Och jag vet jag minns att nätterna var så vackra.. Stjärnorna lyste alltid så klart och det var nog en period jag trodde dom talade till mig..

Men det är på tiden att växa upp och gå vidare.. men aldrig att jag skall glöma minnena. Aldrig någonsin.

Alla behöver vi prata med stjärnor, ha en bästa vän som springer ifrån häxor och troll, som håller ens hand och delar din tro på tomten och en snäll värld...

Godnatt.

Pip Gnäll!

image59Kära Snälla någon!

Gör mig ogravid genast och proppa mig full med treo!!!
Återigen en hemsk huvudvärk som vägrar ge med sig. Och av erfarenhet vet jag att treo är det ända som möjligtvis kan hjälpa när det blir såhär.

(och nej, jag vill inte att lillälsk skall födas förtidigt, jag vill bara att min hjärna inte skall explodera innan han föds!)

Knocka mig, söv mig eller kasta mig från balkongen.

Eller lättast:

Skjut mig!

YnkpipGnäll.


Godnatt.

Back to school.


488850-56

Och här sitter jag fortfarande i nattlinne och lyssnar på thai break-up songs när jag egentligen borde vara påklädd och halvvägs till skolan. Denna ständiga dåliga planering. Eller rättare sagt: diciplin att följa planeringen.
Stundtals är jag hopplös.

Men det kan onekligen ha något att göra med att göra att jag inte är speciellt sugen på att diskutera varken inflationer, konjukturer, bnp eller annat sådant där som jag måste erkänna att jag tycker är totalt ointressant.

Fast o andra sidan.. kapitlet är inte så långt.. Och sålänge någon förklarar delarna jag inte riktigt förstår så skall det nog gå bra. Ekonomi har som bekant aldrig varit min grej! Men jag har ju faktiskt världens bästa lärare. Utan tvekan!


Gårdagen var trevlig i alla fall. Filt i solen is the shit! Mer sådant åt Elin.

Har dock sjukt ont i röven idag. Gravida kvinnor skall icke sitta på asfalt även fast dom har filt i tre-fyra timmar. Hehe. Men,men.. det var värt det! : )


Time to go.. Skolklockan ringer!


Have I lost it?


image55

Idag är en sådan dag där allt känns hanterbart igen. Solen skiner, jag har vackraste katten och finaste vännerna och en pojke som ringer lite då och då och vill umgås. Precis på samma villkor som jag.

Sådär helt utan krav, bara för att kramas lite, skratta och ha trevligt ihop. Det är precis vad jag behöver. Något mer är jag inte redo för.


Det är vår mina vänner. Det känns bra i själen! Oftast!


Men onekligen känner jag mig aningen förvirrad då humöret åker berg o dalbana och ena sekunden är jag superglad för att nästa sekund inte minnas hur man andas eller tar sig igenom dagen.

Det blir förvirrande onekligen.

Jag undrar lite hur sjuk man egentligen är. Hur djupt rotad är deppressionen och kommer man någonsin ur den?
Är det så att den alltid kommer ha makt över mig?
Jag som tyckte jag var så himla mycket bättre. Men det går i vågor. Det gör det juhe. Och kanske endag blir det mindre och mindre för att helt försvinna. Jag hoppas på det.


Älsklingskatten jagar flugor och jag skall snart in till stan och träffa vänner. Det är en skön dag för oss båda!
Och underbar musik har jag med. Och såklart världens finaste lilla mirakel i magen. *kärlek*
Tio veckor kvar. Sheisse, vad tiden börjar gå fort! Känns som att tiden bara rusar.
Men aldrig har jag längtat så här mycket efter något i hela mitt liv.. Känns hel knepigt.. men ack så underbart! :)

Dags att gå ut i solen.. filten och vännerna väntar!
Och dessutom har jag fått brev från Joanna som skall besvaras idag.. Och ett som skall skrivas till Malin.
Ibland är jag oerhört seg..

Och Tezz.. min brevlåda väntar fortfarande på ditt brev ;) *love*

Ha det finast mina vänner!

//E


Men Aj!

image53


"Jag kommer ihåg när du sade att du älskade mig.. att du aldrig skulle gå.. men nu sitter jag ensam här igen"

Och varje ben i min kropp skriker att det är brutet, mitt pickande fågelhjärta i en fortfarande ungflickekropp skriker att det är påväg att brista. Brista.
Och än en gång tvingar jag migsjälv att andas. Andas sakta, andas stilla. Du klarar det den här gången oxå. Den stilla rösten viskar. Jag hör den långt bak.
Någon sjunger om magic eyes och gången jag älskade dig. Men jag vet inte egentligen om det är hans ord eller mina. Var det jag som bad honom att skriva texten? Var det jag som bad han att sjunga så?
Det hjärtat jag trodde jag kapslat in bultar fortfarande genom murar och tyg. Hör ni verkligen inte hur det slår?
Hör ni inte?
Och jag är egentligen inte säker på vem min kropp skriker för, för ni är alla suddiga konturer i min ögonvrå.
Träd fram varelser, låt mig gå förbi och komma vidare.

"Älskling, hur mår du ikväll, älskling? Hur mår du när jag inte är hos dig. Jag känner mig så ensam fast jag har mycket folk omkring mig"

Snart kommer det folk och jag är rädd dom kommer se paniken speglas i ögonen och det hårda taget jag håller runt min kaffekopp. För jag måste ha något att hålla fast vid. Så jag inte faller, tappar bort mig, mister fokus.

Jag är lessen över alla känslokraschar, jag är lessen över ett trasigt hjärta, zebraarmar och en ungflickesjäl som aldrig tycks få ro.


I just wish I was normal.
Just like you.


Uddevalla och Änglar.

image49


Jag njuter av sol, Uddevalla, bra sällskap och kaffe.
Snart är det dock dags att åka hem till liten katt och lägenhet... Borta bra men hemma bäst?!
Men det är onekligen skönt att komma bort lite!

Gårdagen spenderades med roadtrip till Strömstad. Helt underbart!!
Fika på kaffedoppet, träffade vackra c och hennes fina,fina mage och drack kaffe hemma hos mamma och åkte tillbaka till Uddevalla, gick på restaurant och åt världens godaste grillbuffé för att sedan hyra film.. "Haunted Forest" och somna gott.  Tack för en underbar dag, god mat och mysig kväll bäb. *love*
Eller ja, mer eller mindre gott med mardrömmar och kissenödighet.
Jag kan villigt erkänna att jag är en tönt.

Nu blir det lite mer kaffe.. Strosa runt på Kungsgatan.. Jen skall köpa present till dottern som kommer hem idag och jag skall bara njuta av de sista timmarna i hennes sällskap. Jag har en känsla av att det tyvärr kommer bli ett tag tills nästa gång.. Även fast jag verkligen inte hoppas det!!

Ikväll får vi se hur det blir.. jag skulle vilja ha en rödrutig filt, en vän, lite sol och en park.
Får se om jag kanske ringer J eller N så ngn får hålla mig sällskap.. man skall ta vara på helgen har jag hört! ^^
"Man skall ikkje sova bort sumarnatta"

Återigen måste jag säga hur tacksam jag är för vännerna. För omtanken som finns och att de alltid ställer upp när man behöver dom som mest. Utan dom hade jag aldrig varit här jag är idag.

Idag går min odelade kärlek till Jen, Carro, Emma och Josefin.
Ni är fantastiska. Jag önskar er all lycka, framgång och kärlek. Ni är värda allt!!

Klä på sig, andas, kaffeslurk, andas, kissa, andas.. over and out.

//ELeaving town.Nu åker jag strax... Jag och lillskrutten.
Först blir det mammagrupp. En alldeles ny grupp med nya människor. Kan inte säga att jag alls ser fram emot det. Jag är livrädd. Och dessutom tycker jag inte om att träffa nya människor. Eller människor alls stundtals.
Och jag förmodar att de flesta av mammorna har "pappor" och ja.. det kommer kännas tungt och jobbigt. Men vi får se hur det går helt enkelt. Går dit och ser hur det blir. Är det inte bra behöver man faktiskt inte gå flera gånger!

Sedan bär det av till Uddevalla och Jen. Pyssla, äta godis och bara vara. Det låter som en perfekt plan just nu!

Jag återkommer på lördag igen.
Då blir det nog kanske pojkmys med. Men vi får se vad som sker. Det visar sig som dom säger.

Ta hand om Er nu och ha en fin helg.

//E

Don´t stop the music!

image51

Nostalgi.Ibland så är det svårt att hålla fast vid verkligheten. Jag vet inte om det är för att man inte är kapabel, för att man inte orkar eller för att man helt enkelt inte vill.
Det vore så skönt att flyta bort, att glömma, gå vidare och låtsas om att världen inte ser ut som den gör.
Att det inte är riktigt så tungt att andas och det inte är riktigt så kallt att sova ensam som det är vissa kvällar.


Och egentligen är jag gladare än pålänge. Tror jag. Jag kämpar på i sakta tempo. Jag pluggar det jag orkar, jag umgås det jag orkar (vilket inte är så fasligt mycket, jag vet) och jag städar så mycket jag orkar.

Men jag skall erkänna att trots allt är det fortfarande svårt vissa morgnar att komma upp ur sängen.. Det är fortfarande svårt att orka duscha, att klä på sig och att ta tag i sopor eller disken.
Och vissa dagar struntar jag i det. Då går jag här som en apatisk Zombie..
Och jag undrar: Är det verkligen ok?
Och får genast dåligt samvete.


Blivande mammor borde kanske inte uppträda så. Dom borde skina, sprudla och le. Och jag gör inte det. Inte alltid. Men oftare nu än förr. Det skall jag erkänna. Och det är jag glad över.

Och jag tror och vet att det kommer bli bättre när Liten kommer.
Men jag skall o andra sidan inte sticka under en stol med att jag är rädd.
Jag är rädd för den bottenlösa avgrunden som i så många år hotat med att äta upp mig och krossa mig under sig. Jag är rädd för apatin, för orkeslöshet och dålig ekonomi.

Men jag antar att det kommer lösa sig. Det gör det oftast. Mer eller mindre i alla fall.


Och om någon frågar... Så mår jag bättre nu. På riktigt. Jag vet bara inte hur jag skall hantera allt ibland.


Och jag skall inteh heller sticka under en stol att det är tungt att vara ensam gravid. Det är inget jag rekomenderar. Faktiskt. Trots all lycka över mitt lilla mirakel, över alla sparkar, över alla nätter med lågt sjungande och klappande på magen.. som jag aldrig skulle vilja byta mot allt i världen så vore det fint att dela det med någon. Någon som såg fram emot det här lika mycket som mig..
Men jag vet att det är en omöjlighet och inget som kommer inträffa och mer eller mindre har jag accepterat det. Men jag tycker det är tråkigt.

Jag skall erkänna att det här kanske var ett helt menlöst inlägg. Men jag behöver skriva av mig. Jag gör det så sällan. Oftast är jag för trött.. Och för less på en dator som aldrig fungerar.. och dessa ständigt snokande ögon som bevakar bara för att glädjas åt andras olycka. *suckar lite*

Nåväl.. Ha det finast mina vänner och änglar.
Ni betyder allt.
Utan Er är jag ingenting!

//Hon den där

Förresten.. The Smiths är fantastiska. Jag glömmer dom från tid till annan. Men jag skall skärpa mig!
Lyssna på dom!


Tävling med VodooDolls och Tumadre!Dags att tävla igen..

Man kan vinna de sötaste VodooDollsen ever. Själv hoppas jag på Ninjadockan! :)

Det sägs ju att man aldrig skall ge upp hoppet.. Såhär kommer länken!

http://tumadre.blogg.se/1208336364_tvling_tvling_tvling.html

Förövrigt är hennes blogg grymt läsvärd! Och tänkvärd för den delen!
Jag följer den dagligen och kan inte annat än att beundra henne!
En ung ensamstående tvåbarnsmamma som tydligen inte haft det alldeles för lätt här i livet.
Girlpower på hög nivå!


Jag hoppas verkligen jag finner den styrka hon verkar ha funnit när liten behagar komma ut!

Time to sleep.


image49


Lördagkvällen är över och sängen väntar. Försökte sova tidigare men det funkade inte alls speciellt bra.
Denna ständiga kissenödighet.. *suck* Och dessutom är det ngn som låter konstigt i min säng.. Det KAN vara flickan till höger på kortet. *host* Men jag vet inte.. mest lät det som en liten traktor.. Så det var nog det ;)
(Sorry bäb.. vissa detaljer är så hemskt tråkiga att utelämna :p)

Har inte gjort värst mycket alls idag.. Sovit lite till och från. Kollat på andra avenyn, tvättat lite och ätit lite.
Sedan kom bäb och vi har tittat på körslaget.. och faktiskt så åkte rätt kör ut! Hurra!
Och imorgon blir det en heldag med scrapping hemma hos bäb och kanske ngn film eller så för att komma hem på måndag igen och gå till det vanliga besöket på mvc. En alldeles underbar helg helt enkelt!!

Har dessutom haft besök av en pojke i två dagar.. hih. Alldeles mysigt och underbart och för förste gången på länge ..(förrutom lillälsk såklart) så kände jag mig helt igenom tvärlycklig! Alldeles sådär att ögonen strålade och det pirrade av glädje och tillfredställdhet i hela kroppen. Det kommer nog ett litet inlägg om honom i dagarna.. 
Men nej, jag är inte kär .. inte på det viset. Men jag är förtjust och han gör mig lycklig och jag hoppas att få spendera flera kvällar och nätter med han och hans gitarr.. Och hans närhet när jag skall sova... Det var mys.
Tack J, för musiken, kramarna, pratet och närheten.

Snart skall jag bege mig till sängen.. försöka sova lite.. Och få traktorn att stänga av tomgången! ♥

...love...

JellyBelly


image46


image47Dom säger att man lägger på sig 5 kg på kort.. men jag undrar om det inte måste vara mer. Hmpf.
Det ser verkligen kollosalt stort ut det där och jag vet inte riktigt om jag vill gå med på det! ;)
Korten togs i söndags.

Det är redan vecka 27 .. Time flies when you´r having fun ...

Min lilla alienälskling ♥

A quick update...

image44Söndagsångesten är inte lika närvarande som vanligt. Det kan ju dock bero på att man inte varken dricker eller har ett speciellt spännande liv längre.. men endock. Det känns skönt med söndag, på något konstigt vis.

Veckan har förlöpt i lugnt tempo.
Här kommer en liten snabb-uppdate trots att jag förmodligen har glömt en del!

♣  Måndagen - Spenderades hemma på soffan mestadelen av dagen med grym huvudvärk och inget alls blev gjort i princip. Ynk.

Tisdagen - Var på Mvc och blev på deras inrådan sjukskriven fram tills förlossningen. Detta är tydligen inte så vanligt. Ofta blir man sjukskriven en mnd åt gången. Men jag tackar så mycket. Mindre strul på det viset!
Sedan blev att träffa Sofie och hänga.

Onsdagen - Spenderade även denna dag mestadelen i soffan med sovande och pluggande av samhäll. Höjdpunkten var helt klart Greys Anatomy och tidigt sänggående!

Torsdag - Klockan ringde kvart i fyra. Jobbade och åkte hem och pluggade lite och somnade på soffan.

♣  Fredag - Var på praktiken, fikade och åkte till stan och var på Mvc för urinprov. Fikade med Carina i Haga, och träffade Sofie m.fl.. Åkte hem lite innan tolv. Trött och sliten..

♣  Lördagen - Barnmorskorna, 3 avsnitt av andra avenyn och körslaget. Tvättade kläder,dammsugade alla rum, pluggade och lekte med katt.

Söndagen - Handlat, tvättat sängkläder, städat ur ett par skåp, ätit frukost två ggr och sovit "före" middag en gång.. Och dagen är ännu inte slut.


Och just nu insåg jag vad spännande mitt liv måste verka. Ha. Det är nästan lite småtragisk. Men det värsta är faktiskt att jag inte orkar göra något mer. Inte alls. Det känns som att all energi har sugits ur kroppen och hjärnan på mig. Det lilla jag gör, gör jag mest för att jag måste och för att stilla mitt otroligt dåliga samvete lite.
Egentligen skulle jag vilja gå i idé och sova fram tills solen och sommaren och bäbis kommer!

Dessutom har det varit halvkasst väder hela veckan, min dator strular och jag känner mig sådär allmänt nere, sur och lite vresig. Tant Elin är i farten igen.. ^^


Ta hand om Er och ha en fin vecka!

Spring runt elin, spring!

488850-43Menåh!

Vart tog solen vägen från igår? Det var ju så fint och varmt och underbart! I min solvägg var det 25 grader. Ljuvligt!
Men jag förmodar att det är för att jag är ledig idag. Varför skall det alltid vara så?
Kan det möjligtvis vara lagen om alltings jävlighet som har Striked me again?

Snart dags för dusch och vandring till praktiken för kaffe och frukost och kanske film tittande.
Sedan bär det av till Mvc för kisseprov och sedan en fika med Carina innan jag måste åka till jobbet och lämna en nyckel jag råkade få med mig hem igår. Jag är verkligen hopplöst senil och disträ och jag undrar om det någonsin kommer bli bättre. Dom säger att det blir värre under en graviditet.. Men när det alltid har varit så då, hur ser det ut då? *ler lite*

Blandskiva med winnerbäck på stereon.. och varm saft.. Och en galen katt som sitter och blänger på mig.
Jag tror han fick någon mindre flipp innan.. Han tvättade mig frenetiskt i hela ansiktet om och om igen men när han ville använda sin tunga som tandborste eller vad han nu skulle så fick det vara nog.
Herreknut, vad var det för ryck egentligen? Lilla älsklingstoker!! ♥

Fick i alla fall pluggat endel samhäll inatt. Det kändes skönt. Man är inte på något vis ikapp men det ordnar sig i helgen! Hur skönt som helst. Nu börjar man få lite plugglust igen när det blir lite roligare kapitell.. som tex:
Ekonomi och juridik, brott och straff, massmedia.. Nåja.. det blir bra det här. Jag skall ha ett vg tror jag nog att jag har bestämt.. Känns menlöst att plugga för ett G.

Time to go!

Och hörreni... skicka hit lite sol tack! Jag vore oerhört tacksam! : )

//E


image2


Och såklart var liten med i duschen.. Han stog på kanten och ibland tittade han upp med den där Pussminen.. så fick han en halvblöt puss och så höll vi på.. haha.
Han är verkligen something special my little one! :)

Jag tävlar faktiskt!

image43Det är inte ofta jag tävlar .. Men det händer..Någongång borde väl min tur vända med tycker man!
Testa ni med! ;)

Bota min trötthet?!


image41When I see myself in the mirror:

Jag inser lite olika saker när jag ser den här bilden. Den är förövrigt tagen på förmiddagen idag på jobbet efter att gått upp kvart i fyra på morgonen. Så begär inte för mycket, jag har aldrig varit speciellt fotogenisk!

1;
Jag ser en kvinna/flicka som ser mer ut som 17 än 25. Och jag vet faktiskt inte riktigt om det är bra eller dåligt!
(Eftersom jag måste visa leg överallt och inte äger något)

2;
Jag ser ögon. Trötta ögon med påsar under. Ögon som vittnar om för många nätter utan riktig sömn. Ögon som förtvivlat försöker hålla sig vakna.. både när dom vill och inte.
Jag önskar jag kunde sova som normala människor.

3;
Jag ser ett hår som desperat behöver färgas! Det är inte speciellt snyggt med varken utväxt, halvgrått eller slitet hår!

4;
Jag ser en bakgrund jag inte är speciellt förtjust i. Jobbet!

5;

Jag ser ett halsband. Ett halsband som för mig kanske inte speciellt står för just det torshammaren symboliserar utan för evig vänskap, kärlek och tillit. Tack ...-...
Otroligt skönt att vara hemma från jobbet igen. Det är massa sol, och det är varmt ute! Herr Greger springer ut och in och jag har börjat småstäda trots att jag egentligen funderar på att sova en liten kvart.. fast det har jag ju förstås gjort så jag borde kanske inte?!

Och dessutom får jag fruktansvärt ont i kroppen av att sova på soffan numera. Det känns lite som att fogar och allt låser sig. Det är jobbigt!
Men hey, på lördag är litenskrutt 27 veckor gammal..
...klockan tickar, klockan tickar...

Undrar lite över det där med kaffe.. varför blir vissa pigga och andra inte? Jag blir det rakt inte.. Och inte får jag svårt att sova av det heller.. Ok, jag kan erkänna att jag blir kissenödig.. men hey, skall det vara allt?
Jag vill vara pigg! Jag vill ju verkligen städa.. på riktigt. Jag bara lixom orkar inte! *suck*
Tips för att bota kronisk trötthet tas tacksamt emot!!

Hittade just en gammal godinglåt .. eller två faktiskt..
¤ Sting - Fields of gold
¤ Rod Stewart - Waltzing Mathilda

Kom o ljuva nostalgi
...

Ta hand om Er söta!

//Den där Trötter.


Nejtack?!

image39Jag säger som vissa barn: Nejnejnejnejnejnej!!! Jag vill inteeeeeeeee!!

Klockan är halv fem, snart går bussen. Till och med på radion sade dom att det var mitt i natten!
Och mig veterligen skall små flickor sova på nätterna!

Put me to bed again! Pronto!

Jaja.. det hjälper väl inte att gnälla.. Det får bli McDonalds kaffe och bananer till frukost idag.
Lucky me!

Ha en fin dag därute...

//E

Yet another day has passed...

image38Halva veckan har gått utan att jag egentligen vet vart den tog vägen. Med andra ord är allt som vanligt.
Det är kväll, greys anatomy är färdigt och middagen är uppäten. Klyftpotatis, falukorv och brunsås. Nyttigt. *suckar lite* Gott var det i alla fall.
Snart blir det till att krypa i säng. Väckarklockan ringer kvart i fyra .. Lucky me! Jobbet kallar.
Är inte riktigt bra på det där med att säga nej.. även fast jag fick min sjukskrivning igår.
Skall ta upp det med chefen imorgon dock. Säga att det inte funkar varken med kropp eller pengar. Vi får se hur det går. Ibland suger det verkligen att ha sin bästa barndomsvän till chef.

Mvc besöket igår gick bra. Allt var bra med liten. Hjärtljuden ligger stadigt på 150 s/min och det där magmåttet jag inte minns vad heter låg helt enligt kurvan. Dock var järnvärdet lite lågt men det är inget som inte går att bota! Och dom pratade igen om det här med proppar/konstiga smärtor/varningar men förmodligen är det ingen fara!
Tack sade jag och förtränge det snabbt igen!
Fick sjukskrivningen som väntat och inget problem det heller.. men det är ju bra när det är dom som vill sjukskriva en och inte en själv som tjatar. Det känns onekligen bättre och inte som "fusk" då.
Jag kan verkligen inte påstå att jag gillar att inte kunna jobba men just nu känns det som att det är nog med plugg och praktik.. jobba kan man göra efter att liten anlänt till världen.. Även fast det kommer ta ett tag!

Förresten håller jag på att bli galen av konstant halsbränna! Husmorsips anyone? Vågar ju knappt äta samarin längre så.. men ngt annat borde det väl finnas? Det gör det ju för allt annat!


Nej, dags att släcka ner och krypa till kojs. Det blir lite nog sömn oavsätt.

Tack för kommentarer.. Det värmer!

//E

Jag är en Nörd! 

Some photo updates...


image22

image23

image24

Det är tråkigt att jag verligen har världens sämsta kvalité på korten.. Men det är iaf lite bilder på vissa av kläderna..
Tycker den översta bodyn är så grymt söt: Heartbreaker! ^^
Och såklart "änglatrollet" på bilden längst ner.. Det vita gosedjuret.. Han ser ut som ett litet troll fast han har vingar bak.. Han skall hänga över liten´s säng är det tänkt!
Och såklart kossesockorna och kossebodyn..Iih..

Kom ut tarzan!! Mamma längtar sönder sig!

RSS 2.0